Bereik uw doelgroep met een dynamische campagne op een exclusieve locatie.

VERSPREID UW ADVERTENTIES

Bereik als adverteerder uw doelgroep door uw campagnes te promoten in het hart van de belgische golfclubs.

Met meer dan 76.000 actieve golfers in België, vertegenwoordigt de golfsport een zeer interessant en vooraanstaand doelpubliek van consumenten. Golf Media biedt adverteerders een digitaal platform aan dat op een interactieve manier communiceert met de golfer.

Door te werken met video’s of een geanimeerde spot genereert uw campagne een hogere impact dan een statisch beeld.

Daarenboven kan uw campagne meerdere spots tegelijk bevatten, gekoppeld aan een door u vooropgestelde planning. Het beheer van de content wordt voor u opgevolgd.

« A great network to play »

De Golf Kiosk staat op een centrale plaats in de golfclub, bijvoorbeeld het secretariaat of de inkomhal van het clubhuis. Hierdoor geniet uw campagne een optimale zichtbaarheid.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Dankzij de centrale locatie van de Golf Kiosk, geniet uw campagne een maximale zichtbaarheid en trekt ze de aandacht van alle bezoekers. Het dynamische model van de Golf Kiosk zet bovendien aan tot interactie.

Golf Media zorgt voor de opvolging van de contentcreatie, de eventuele wijzigingen, en het inplannen van de verschillende spots volgens de door u vooropgestelde planning. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Aan het einde van elke campagne krijgt u een prestatierapport, waarin wordt getoond  hoe de campagne heeft gepresteerd.

Lees in onze referenties wat onze klanten  vinden van de samenwerking met Golf Media.

ONZE PARTNERCLUBS

ONZE TOTEMS

ZE VERTROUWEN ONS