Golfclubs

Wat is een Golf Kiosk?

De Golf Kiosk, een digitale totem met interactieve content voor elke golfer en elke golfclub.

De Golf Kiosk biedt de golfer en de bezoeker van de club op een interactieve wijze nuttige – en relevante content aan bij het betreden van het clubhuis of het golfsecretariaat. Dit kan gaan van de wedstrijdkalender, het weerbericht, de status van het terrein, social media etc.
Optioneel kan via een directe link naar de BEgolf applicatie de golfer inloggen op de Golf Kiosk aan de hand van het touchscreen.

Dankzij de Golf Kiosk beschikt elke golfclub kosteloos over een moderne en stijlvolle communicatiedrager op een centrale plaats in de club.

Voor elke golfclub

Elke Golfclub beschikt dankzij de Golf Kiosk over een interactief en stijlvol medium.

Met de Golf Kiosk beschikt de golfclub over kosteloze communicatie-tool die de club in staat stelt om op een éénvoudige manier te communiceren met zijn bezoekers, leden en clubpartners.  Het publiek krijgt op de digitale totem relevante info te zien.

De golfclub beheert zijn content aan de hand van een bibliotheek met tal van templates en apps. Bij elke aanpassing staat deze online met één eenvoudige druk op de knop. Zie content-voorbeelden hieronder.

Optioneel krijgen de bezoekers van de club via de Golf Kiosk ook direct toegang tot i-Golf. De golfer kan inloggen op i-Golf via een kaartlezer of door aanraking van het scherm, met alle bekende functionaliteiten beschikbaar op de totem.

Voorbeelden:

Welkomscherm
Kalender
Status terrein
Social Media
Weerbericht

Wedstrijdsponsor, Leading Courses, Menu clubhuis, Jeugdstages, Buienradar, Sfeerbeelden, etc.